Glory sorteert voor op pensioen Rico en Badr! 'Dit is de nieuwe generatie' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory sorteert voor op pensioen Rico en Badr! 'Dit is de nieuwe generatie'

Glory sorteert voor op pensioen Rico en Badr! 'Dit is de nieuwe generatie'

Glory Kickboxing lijkt voor te sorteren op een eventueel vertrek van grote namen zoals Rico Verhoeven en Badr Hari. De organisatie komt met de generatie nieuwe helden.

De grootste namen binnen Glory zijn lange tijd wereldkampioen Rico Verhoeven en legende Badr Hari. Daar hoeft niemand geheimzinnig over te doen, ook als won Badr geen enkele wedstrijd tot nu toe sinds zijn ondertekening bij de kickboks organisatie, is hij wellicht nog steeds de grootste publiekstrekker (lees verder onder video).

Echter zit er aan elke topatleet een houdbaarheidsdatum en bij het kickboksen is dat niet anders. De inmiddels 34-jarige Verhoeven en Badr (38), hebben naast hun prestaties binnen de ring ook zakelijke carrières die de aandacht zullen gaan eisen na het stoppen met vechten.

Wie volgen Rico Verhoeven en Badr Hari op bij Glory Kickboxing?

Glory werkt en bouwt inmiddels aan nieuwe namen die het kickboksen voort zullen moeten zetten, geen gemakkelijke taak maar de stappen zijn gezet. Vandaag ging de campagne 'Dit is de nieuwe generatie: Helden van GLORY' van start. Die allen op 17 juni in actie zullen komen tijdens Collision 5.

Vier wereldtitel gevechten en een gloednieuwe generatie meedogenloze vechters dat maakt het kickboksevent van 17 juni tot iets bijzonders. In actie komen Endy Semeleer, Jay Overmeer, Donovan Wisse, Serkan Ozcaglayan, Donegi Abena, Tarik Khbabez, Tariq 'Cookie' Osaro en Antonio Plazibat.

Als fan moet je daar bij zijn want het zou zomaar kunnen dat je getuige bent van een historisch moment. GLORY Collision 5 vindt plaats in Rotterdam Ahoy op 17 juni en is live te zien bij Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws