Glory Rivals 1: KO's, blessures maar vooral veel top actie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Rivals 1: KO's, blessures maar vooral veel top actie

Glory Rivals 1: KO's, blessures maar vooral veel top actie

Gisteravond was het debuut evenement van de Glory Rivals serie gehouden in Alkmaar. Klein van opzet maar daarom niet minder actievol. Kwalitatieve goede gevechten zoals de fans gewend zijn van Glory.

Het allereerste GLORY Rivals-evenement, in samenwerking met Enfusion, vond op gisteren zaterdag 11 juni met succes plaats in Alkmaar, Nederland. GLORY Rivals 1 leverde een nacht vol actie met vier van de vijf gevechten die eindigden door middel van TKO/KO.

In de headliner versloeg licht-zwaargewicht Luis Tavares (6-2-0) Florent Kaouachi (0-2-0) door knock-out in de derde ronde. Het was Tavares die domineerde en de kwalitatief betere vechter was. Voor Tavares was het zijn eerste wedstrijd sinds 9 maanden, van ringroest was echter geen sprake.

Pech

In de co-headliner versloeg de recent door Glory getekende lichtzwaargewicht vechter Ibrahim El Bouni Clyde Brunswijk. Dit gevecht werd gedomineerd door El Bouni in de eerste twee ronden. Waar de derde in het voordeel van Brunswijk leek.

Weltergewicht Regilio van den Ent versloeg Joe Johnson met een venijnige body-shot in de eerste ronde. Pech sloeg echter toe in het zwaargewicht gevecht tussen Martin Terpstra en Muhammed Balli. Laatstgenoemde leed een heftige been blessure waardoor de wedstrijd werd gestaakt.

Een van de topgevechten was de opener aan het begin van de avond tussen weltergewicht Jay Overmeer en Rodrigo Mineiro. De Braziliaan was een last minute vervanger die door Overmeer flink werd aangepakt. Overmeer toonde Glory materiaal te zijn door Mineiro op TKO te verslaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws