🎥 Glory kickboksers Overmeer en Boapeah maken belofte waar! 'Dit smaakt naar meer' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Glory kickboksers Overmeer en Boapeah maken belofte waar! 'Dit smaakt naar meer'

🎥 Glory kickboksers Overmeer en Boapeah maken belofte waar! 'Dit smaakt naar meer'

Jay Overmeer en Michael Boapeah kwamen gisteravond beide als winnaars uit de bus tijdens Glory 84 in Rotterdam. De twee jonge vechters tonen aan welk talent de organisatie in huis heeft.

Glory heeft het tempo in organiseren van haar kickboks evenementen flink opgevoerd, met een Videoland deal en nieuwe sponsor in Unibet lijkt een nieuwe maar vooral succesvolle weg te zijn ingeslagen. Glory heeft veel talent in huis waarvan Overmeer en Boapeah die gisteren schitterden in de ring.

Het was Boapeah die tegenover de geroutineerde Ertuğrul Bayrak stond die na lange tijd terugkeerde. Dit bleek voor Boapeah geen makkelijke wedstrijd maar hij wist deze met winst af te sluiten. Bayrakvocht voor wat hij waard was en zetten samen met Boapeah een knaller van een wedstrijd neer, maar kwam tekort om de winst te boeken.

Dominantie alom in de Glory ring

Overmeer was het die Jamie Bates de les las in hun gevecht. De dominantie van de Amsterdammer was meer dan duidelijk en het gevecht eindigde dan ook zoals verwacht. Overmeer raakte de Brit hard op het lichaam wat einde oefening betekende voor Bates.

De fans werden getrakteerd op topgevechten waarvan het merendeel vindt dst dit naar meer smaakt. Glory Matchmaker wist onze redactie te vertellen dat er nog een aantal top event op de rol staan dit jaar, met een aantal knalpartijen. Iets om naar uit te kijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws