Glory 89 gevecht krijgt verrassende wending: 'De weegschaal liegt niet' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 89 gevecht krijgt verrassende wending: 'De weegschaal liegt niet'

Glory 89 gevecht krijgt verrassende wending: 'De weegschaal liegt niet'

Glory 89 waar onder andere Badr Hari en Uku Jurjendal klaar staan voor een krachtmeting vandaag in Burgas, kreeg gisteren een verrassende wending doordat Luis Tavares en Bogdan Stoica hun gewicht niet haalde.

In de hoofdpartij zal Glory vedergewicht-kampioen Petchpanomrung zijn titel verdedigen tegen nieuwkomer David Meija. Meija. Vechtend in zijn thuisstad zal Stoyan Koprilevski het opnemen tegen Sorin Caliniuc uit Roemenië in de co-hoofdpartij.

Alle vechters wogen gisteren in onder het gewichtslimiet, behalve Luis Tavares en Bogdan Stoica. Beiden wogen net onder de 100 KG-grens, ruim boven het 95 KG-limiet voor een lichtzwaargewicht-gevecht, waardoor deze verandert in een catchweight-gevecht. Een catchweight is een term die wordt gebruikt om een ​​gewichtslimiet te beschrijven die niet voldoet aan de traditionele limieten voor gewichtsklassen.

Verandering van gewichtsklasse

Ter ondersteuning van de hoofdgevechten zijn er twee zwaargewicht Grand Prix-kwalificatiewedstrijden. Kickbokslegende Badr Hari ontmoet de Estse krachtpatser Uku Jürjendal. Terwijl Levi Rigters zijn langverwachte terugkeer maakt tegen de reus Martin Terpstra. De winnaars zullen zich kwalificeren voor het aankomende achtmans $500.000 toernooi op 30 december.

Een andere opmerkelijk gevecht die vandaag plaatsvindt, is het debuut van Enfusion -77 KG kampioen Mohamed Touchassie, die niet alleen voor de eerste keer de Glory-ring betreedt, maar ook zijn debuut maakt in de -85 KG divisie. Hij zal het opnemen tegen de Bulgaarse Eduard Aleksanyan, die ook voor het eerst verschijnt in de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws