GLORY 76 Badr vs Benny ondanks lockdown buiten gevarenzone Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY 76 Badr vs Benny ondanks lockdown buiten gevarenzone

GLORY 76 Badr vs Benny ondanks lockdown buiten gevarenzone
GLORY 76 Badr vs Benny ondanks lockdown buiten gevarenzone

Na de vanavond aangekondigde lockdown in ons land tot 19 januari 2021, sloeg de angst menigeen om het hart. Ook de vechtsportwereld staat weer op z'n kop.

Met de aankondiging door Minister President Mark Rutte ging een schokgolf door het hele land. De meeste Nederlanders hadden de lockdown wel verwacht, maar gehoopt dt deze niet werd doorgezet.

Sport ook de pisang

Alle niet essentiële winkels moeten de deuren sluiten, net als aanverwante beroepsgroepen zoals de contact beroepen, zoals kappers en overige. Sportscholen mogen binnenshuis geen lessen meer verzorgen, buiten sporten mag wel.

LEES HIER DE UITZONDERINGEN VOOR TOPSPORT

Ook competities zijn uitgesloten. Het regende vragen op onze redactie van kickboks fans of het GLORY 76 Badr van Benny van zaterdag 19 december wel door mag gaan. Reden om de vraag neer te leggen bij een insider. Deze weet onze redactie het volgende te melden.

GLORY heeft topsport status

,,Als we kijken naar de maatregelen zou het door moeten gaan. Glory heeft voor het event een Topsport status kunnen verkrijgen, en tevens voor de vechters door het NOC*NSF". Topsport blijft buiten de maatregelen. Uiteraard wachten zij de officiële uitspraak af na nieuwe regels".

Volgens de website van de Rijksoverheid wordt er inderdaad een uitzondering gemaakt voor topsport. Wat inderdaad zou inhouden dat de kickboks fans zaterdag gewoon kunnen genieten van het GLORY event.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws