Gevecht Badr vs Benny: 'Zet de rolstoel maar klaar' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gevecht Badr vs Benny: 'Zet de rolstoel maar klaar'

Gevecht Badr vs Benny: 'Zet de rolstoel maar klaar'
Gevecht Badr vs Benny: 'Zet de rolstoel maar klaar'

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi mogen zaterdag alsnog de ring in. Het gevecht heeft de topsportstatus gekregen, waardoor er geen hindernissen meer zijn.

GLORY heeft voor al haar evenementen de topsportstatus verkregen van het NOC*NSF. Kickboksen wordt dus als top competitie gezien en gelijk gesteld met het betaald voetbal. De status vrijwaart de kickboks organisatie en haar vechters, van de strenge lockdown maatregelen die afgelopen middernacht in gingen.

Hoewel duizenden kickboks fans hun adem inhielden of het GLORY evenement dit weekend wel door mocht gaan. Is er ook een groep mensen die het belachelijk vinden. Op social media reageren deze dan ook met niet al te vriendelijke reacties.

Smoesjes

,,Dit kan dan weer wel. Rolstoel voor Badr Hari maar weer klaarzetten", schrijft een boze reageerder. ,,Badr Hari wil geen littekens alleen geld, zal wel weer een smoesje klaarliggen. Sportscholen zijn dicht, maar gevecht Badr Hari gaat zaterdag door", schrijft een ander.

Badr Hari is wel vaker het doelwit van hatelijke opmerkingen. Echter zal de topvechter zich daar weinig van aantrekken. Een feit blijft dat de kickboks liefhebbers uitzien naar het gevecht tegen Benjamin Adegbuyi. En zullen deze net als de vechters zich niet laten afschrikken door negatieve reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws