Gevecht Anissa Meksen vs. Stamp Fairtex op speciale regels Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gevecht Anissa Meksen vs. Stamp Fairtex op speciale regels

Gevecht Anissa Meksen vs. Stamp Fairtex op speciale regels

Anissa Meksen vecht op 13 januari 2023 tegen Stamp Fairtex in een speciaal gevecht, waarin MMA- en Muay Thai-regels worden gecombineerd. Het gevecht zal plaatsvinden tijdens het ONE on Prime Video 6-evenement.

De Franse Meksen is een wereldberoemde kickbokser, met titels in organisaties als Glory, ISKA en Kunlun Fight. Ze heeft ook positieve resultaten geboekt in Muay Thai en werd de WBC Wereld- en Europees kampioen. Meksen heeft ook wereld, Europese en nationale titels in Savate, Frans kickboksen.

Van haar kant is Stamp Fairtex een van de nieuwste namen bij ONE, die kickboksen en muay thai titels heeft gewonnen. Op weg om de koningin van drie vechtsporten te worden, heeft Fairtex al gevochten voor de MMA-wereldtitel, waar hij in handen viel van Angela Lee.

Legendarisch

De twee staan al eerder gepland tegen andere rivalen op 30 september bij ONE op Prime Video 2. Meksen zal het opnemen tegen Dangknogfah Banchamek in Muay Thai-atoomgewicht, terwijl Stamp Fairtex het opneemt tegen Jihin Radzuan in MMA.

De laatste keer dat ONE een dergelijke wedstrijd organiseerde versloeg de legendarische MMA-vechter n voormalig UFC-kampioen Demetrious Johnson de legendarische Muay Thai-vechter Rodtang Jitmuangnon door deze te verslaan in de tweede ronde van hun gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws