Droomgevecht kickbokslegende Nieky Holzken stap dichterbij? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Droomgevecht kickbokslegende Nieky Holzken stap dichterbij?

Droomgevecht kickbokslegende Nieky Holzken stap dichterbij?

Nieky Holzken lijkt een stap dichterbij zijn droomgevecht met de legende John Wayne Parr. De topknokker uit Helmond heeft getekend voor een gevecht bij ONE Championship en is daar blij mee.

Op het Instagram account van Holzken is te lezen dat hij getekend heeft voor een gevecht dat de vechtsport wereld op z'n kop zal zetten. Tegen wie laat de vechter nog even in het midden. Echter voor de doorgewinterde kickboks fans is de puzzel snel gelegd. Parr tekende recentelijk ook voor een gevecht. Dus lijken de puzzelstukken op zijn plaats te vallen.

,,Mijn humeur nadat ik mijn vechtcontract had getekend! Blijf op de hoogte, want het wordt een knaller voor de vechtwereld", schrijft Holzken op zijn Insta afgelopen weekend.

Als het gevecht plaatsvindt tussen Holzken en Parr zou dit wel eens in februari kunnen zijn. Er staan meerdere Nederlanders gepland te vechten deze maand. Ook al heeft ONE alleen nog evenementen aangekondigd voor April, zegt dit niets. De organisatie komt wel vaker last minute met aankondigingen sinds de coronapandemie.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/alistair-overeem-op-zijn-gevaarlijkst-voor-gevecht-zaterdag/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws