'De Glory titel blijft zaterdag van mij!' Tyjani Beztati over titelverdediging Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'De Glory titel blijft zaterdag van mij!' Tyjani Beztati over titelverdediging

'De Glory titel blijft zaterdag van mij!' Tyjani Beztati over titelverdediging

Tyjani Beztati, Glory Kickboxing Lichtgewicht kampioen zet zaterdag 14 mei zijn titel op het spel tegen de Canadese kickbokser Josh Jauncey. De Nederlands-Marokkaanse vechter is er zeker van de titel blijft bij hem, ook al treft hij de zeer geroutineerde Jauncey.

De Marokkaans-Nederlandse kickbokskampioen sprak met onze collega Tim Wheaton van MMA Sucka over het aanstaande gevecht. Stress heeft Beztati niet; ,,Weet je waarom, want ik heb vertrouwen in mijn capaciteiten … ik ben meer dan 75 keer in de ring gestapt … Dus het is weer een dag op kantoor voor mij. Maar ja, ik voel me geweldig", zegt Beztati.

Het betekent veel voor Beztati om de wereldtitel te hebben; ,,Omdat ik hier keihard voor heb gewerkt … Hoewel ik nog 24 jaar jong ben, heb ik mijn hele leven hieraan gewijd, mijn jeugd, [mijn] tijd, alles.” De regerend kampioen zal deze titel niet zomaar opgeven blijkt wel uit diens woorden.

Geen stress

Jauncey wil de titel van hem overnemen. De twee vochten in 2019 met Beztati die won. Nu komt Jauncey voor wraak en op zoek naar een titel. Over het voor de tweede keer tegen Jauncey vechten maakt Beztati zich niet al te druk. ,,Ik denk niet na over wat hij gaat brengen… Hij moet zich zorgen maken over wat ik ga brengen, want ik ben niet dezelfde vechter als drie jaar geleden. Ik ben veel verbeterd. En als ik veel zeg, bedoel ik ook veel.” Gaat verder onder video interview....

Het Glory 80 Studio evenement is exclusief te zien voor fans die voor het event in Hasselt een PPV hadden gekocht. Het evenement werd bruut verstoord en Glory kwam zeer snel met deze vervangende vechtkaart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws