🎥 Boapeah 'FOPTE' Özçağlayan tijdens Glory 92: 'slimme tactiek' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Boapeah 'FOPTE' Özçağlayan tijdens Glory 92: 'slimme tactiek'

🎥 Boapeah 'FOPTE' Özçağlayan tijdens Glory 92: 'slimme tactiek'

Michael Boapeah en Serkan Özçağlayan streden afgelopen weekend tijdens Glory 92 om wie zich de koning van Den Haag mocht noemen. Het was een intense strijd tussen twee titanen maar Boapeah zegevierde en bleek zelfs letterlijk Özçağlayan op het verkeerde been te hebben gezet.

Topkickbokser Michael Boapeah heeft afgelopen weekend tijdens Glory 92 Serkan Özçağlayan verslagen en zich daarmee tot de nieuwe kickbokskoning van Den Haag gekroond. Het was een intense en spannende strijd tussen de twee vechters, maar Boapeah bleek uiteindelijk te sterk.

Boapeahs slimme trucjes verrassen Özçağlayan

De fans hadden veel verwacht van de finale tussen Boapeah en Özçağlayan en ze werden niet teleurgesteld. De twee vechters gingen er vol in en er werd hard gevochten. Boapeah toonde zich echter tactisch sterker dan Özçağlayan en wist hem met een paar slimme trucjes te verrassen.

Een van die trucjes was het faken van een lowkick. Özçağlayan hief zijn been op om de lowkick te blokkeren, maar de trap kwam er niet. Toen hij zijn been weer neerzette, was Boapeah er klaar voor om alsnog een lowkick uit te delen. Dit resulteerde in een moment van instabiliteit voor Özçağlayan, wat Boapeah meteen uitbuitte.

Boapeah verdient de kroon

Naast zijn slimme trucjes toonde Boapeah ook veel kracht en uithoudingsvermogen. Hij bleef Özçağlayan onder druk zetten en wist hem uiteindelijk in de derde ronde te verslaan. De overwinning was dan ook dik verdiend.

Met deze overwinning heeft Boapeah zich definitief gevestigd als een van de beste kickboksers in zijn gewichtsklasse. Hij zal zijn titel nu moeten verdedigen tegen de volgende Haagse uitdager die zich meldt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws