Ben Saddik zwaar favoriet vs Adegbuyi in rematch: 'Hij gaat KO' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ben Saddik zwaar favoriet vs Adegbuyi in rematch: 'Hij gaat KO'

Ben Saddik zwaar favoriet vs Adegbuyi in rematch: 'Hij gaat KO'

Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi vechten vandaag een rematch uit tijdens Glory 81 in het Castello, Düsseldorf (Duitsland). De eerste ontmoeting won Ben Saddik via een knock-out, ook zal dit volgens de fans weer het geval zijn.

In een Poll gehouden onder volgers blijkt dat Ben Saddik met 79% zwaar favoriet is tegenover Adegbuyi die 21% van de stemmen krijgt. Aan de voorspelling lijkt ten grondslag te liggen dat Ben Saddik in 2018 de Roemeen al eens versloeg en met een gebroken hand een knock-out bewerkstelligde.

Die knock-out valt

Die knock-out zal nu ook weer vallen volgens de peiling. Echter zijn de respondenten die in team Adegbuyi zitten er van overtuigd dat het gevecht anders zal lopen dan in 2018. Zij geven de Roemeen de ook de knock-out overwinning gebaseerd op het feit dat deze in 2019 op Glory 76: Rotterdam, legende Badr Hari bewusteloos op het canvas achterliet.

Vanavond zal blijken of de stand 1-1 wordt, of dat het 2-0 blijft voor Ben Saddik. Glory 81 en het gevecht tussen Ben Saddik en Adegbuyi is live te zien op videoland vanaf 20:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws