Beladen gevecht krijgt onverwachte wending! Tavares zegt af: Khbabez zegt 'JA' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Beladen gevecht krijgt onverwachte wending! Tavares zegt af: Khbabez zegt 'JA'

Beladen gevecht krijgt onverwachte wending! Tavares zegt af: Khbabez zegt 'JA'

Luis Tavares maakte vanavond duidelijk niet te willen vechten tegen de Russische Glory Kampioen Artem Vakhitov. De afgelopen week was het gevecht al beladen en omgeven met geruchten.

Insiders beweren dat Glory niet blij is met de beslissing van Tavares, die een statement afgeeft door niet tegen Vakhitov te willen vechten. ,,De organisatie zelf is vrij te bepalen wie er vecht ongeacht uit welk land deze komt", zegt een van de bronnen, die zegt dat Glory politiek niet wil mengen met sport.

Beladen gevecht

,,Een zeer beladen wedstrijd, mede door mijn persoonlijke betrokkenheid, aangezien Artem de enige vechter is die mij ooit op tko heeft verslagen", schreef Tavares verder, die negen jaar heeft gewacht op een rematch met de Rus. Wat Khbabez betreft deze staat bekend als een harde vechter. Zo stond hij al eens tegenover Glory kampioen Rico Verhoeven.

Het gevecht tussen Vakhitov en Khbabez zal niet op lichtzwaargewicht zijn, maar catchweight. Dit houdt in dat het niet om de titel zal gaan. Voor Khbabez zal dit niet veel uitmaken, de vechter pur sang zal alles geven volgens zijn trainer-coach Maik Polanen; ,,We zijn er klaar voor ook al is het last minute", zegt Polanen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws