Arek Wrzosek: 'Dit is de echte reden dat Glory mij dumpt' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Arek Wrzosek: 'Dit is de echte reden dat Glory mij dumpt'

Arek Wrzosek: 'Dit is de echte reden dat Glory mij dumpt'

Arek Wrzosek zit het niet lekker dat hij ervan beschuldigt wordt de rellen op Glory 80 vorige week te hebben verergert. Via Instagram vanavond zegt de Pool de echte reden te weten waarom hij door Glory ontslagen is.

Het Glory 80 evenement werd bruut verstoord door aanwezige Hooligans die met stoelen gooide en tegen de beveiliging in de slag gingen. Dit veroorzaakte dat het gevecht tussen Wrzosek en Badr Hari stil kwam te liggen. Uiteindelijk werd het gevecht gestopt en het evenement stilgelegd.

Doet me niets

Wrzosek wordt door Glory verantwoordelijk gehouden voor het tumult en is inmiddels aan de kant gezet. Op Instagram insinueert de Pool dat de echte reden is dat Badr aan de verliezende hand was. ,,Naar mijn mening is de echte reden te zien in de bijgevoegde foto", schrijft de Pool die een stevige knie uitdeelt aan Badr.

,,Ik werd ontslagen uit de organisatie vanwege de gebeurtenissen en mijn gedrag tijdens het laatste gala (iedereen zag mijn houding op tv en in de opnames na het gevecht). Daarnaast hebben de autoriteiten stilletjes de uitslag van het gevecht veranderd in een gelijkspel zonder officiële informatie."

Eerder maakte Wrzosek al bekend er niet mee te zitten dat Glory zijn contract ontbonden heeft. Ook zegt de atleet al aanbiedingen te hebben gehad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws