2 Titelgevechten op Glory 83! Event verplaatst naar Essen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

2 Titelgevechten op Glory 83! Event verplaatst naar Essen

2 Titelgevechten op Glory 83! Event verplaatst naar Essen

Sergej Maslobojev en Donovan Wisse zullen hun Glory titels verdedigen op 11 februari op Glory 83 in de Grugahalle in Essen. Het event stond aanvankelijk gepland voor Dusseldorf, maar is verplaatst naar Essen.

De pas tot kampioen gekroonde Sergej Maslobojev verdedigt zijn titel tegen Donegi Abena. De 24-jarige Surinaamse Nederlander vocht al in 2021 tegen de Litouwer maar verloor.

Verplaatst naar Essen

Middengewicht kampioen Donovan Wisse verdedigt zijn titel tegen Cesar Almeida, de twee voechten op social media al een tijdje een oorlog met elkaar uit. Wisse gaf bij Glory aan graag tegen Almeida te vechten, deze wens lijkt te zijn ingewilligd.

Een woordvoerder van Glory meld onze redactie dat er binnenkort nog een aantal gevechten zullen worden aangekondigd voor het Glory 83 event. Verwacht wordt dat in maart Glory kampioen Rico Verhoeven zijn titel zal verdedigen tegen Antonio Plazibat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws