🎥 Nederlandse Kickbokser imiteert Badr Hari met gemene trap: 'Onsportief' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Nederlandse Kickbokser imiteert Badr Hari met gemene trap: 'Onsportief'

🎥 Nederlandse Kickbokser imiteert Badr Hari met gemene trap: 'Onsportief'

Jahfaro Gezius die vandaag tijdens KOK 117 in de Avia Solutions Group Arena in Vilnius, Litouwen tegenover Evaldas Balsys in de kickboksring stond trapte zijn tegenstander die op de grond lag gemeen na.

Dat de strijd verhit kan zijn tijdens een kickbokswedstrijd is bekend, dat er wel eens iets gebeurt wat niet helemaal door de beugel kan is haast niet te vermijden. Dat gebeurde vanavond ook tijdens het King of Kings (KOK 117) event.

Het Badr Hari vs Remy Bonjasky K-1 incident

De Nederlandse Jahfaro Gezius gaf een trap na op zijn tegenstander Evaldas Balsys. Reporter en ringcommentator ter plaatse Daniel Dziubicki melde onze redactie dat Gezius een punt aftrek kreeg voor zijn overtreding.

Gezius verloor uiteindelijk de wedstrijd en de trap deed volgens Dziubicki denken aan de wedstrijd tussen Badr Hari en Remy Bonjasky in 2008 tijdens de K-1. Waarom Gezius die uit de zelfde sportschool komt als Badr Hari besloot na te trappen is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws