Karateschool Senshin Almere flevoland
flevoland

Karateschool Senshin Almere

Karateschool Senshin Almere

KARATESCHOOL SENSHIN

Senshin betekent letterlijk “onverdeelde aandacht” ofwel concentratie. Waarom deze naam voor onze karateschool?

Zonder concentratie is er geen resultaat. Je moet je met onverdeelde aandacht op iets richten om het te doen slagen. Een beginnende karateka zal het erg moeilijk vinden om zich tegen het einde van een training nog te concentreren op de laatste oefeningen. Door toch vol te houden en de gevorderde karateka het wel te zien doen zal de beginner zich hierdoor laten aanmoedigen en zich daardoor, onbewust, laten vormen.

Een gevorderde karateka zal zich beter kunnen concentreren op momenten dat het moeilijk wordt en hierdoor een beter overzicht houden in vervelende situaties. Zowel in de dojo als in het dagelijks leven.

Op onze school wordt op een plezierige en serieuze manier getraind. Discipline, enthousiasme en gedrevenheid staan bij ons hoog in het vaandel. U of uw kind krijgt les en begeleiding van sensei Marlon van Bommel, 4e dan, sensei Moran Cohn, 3e dan en senpai Rudie Goes 2e dan.

Onze leraren hebben ruime (wedstrijd-)ervaring op zowel nationaal als internationaal niveau. Bij Karateschool Senshin beoefenen wij het kyokushinkai karate-do. Onze wedstrijdvorm is het semi-contact karate (all-style).

Visie:

Karate is geen sport, alhoewel dit in eerste instantie, en zeker voor de jeugd, nog niet van belang is, streven wij ernaar om onze leerlingen de meerwaarde van karatedo en budo te laten ervaren. Hoewel wij met veel plezier en vol overtuiging deelnemen aan wedstrijden mag dit nooit het uiteindelijke doel zijn van karate.

Lesadressen Karateschool Senshin:

Almere Buiten – Zonnebloemweg 64:

Dinsdag en vrijdag

Jeugd 19:00 – 20:00 en junioren en volwassenen 20:00 – 21:30

Almere Stad – Luitstraat 5:

Maandag en donderdag

Jeugd 19:00 – 20:00 en junioren en volwassenen 20:00 – 21:30

Een trainings/joggingbroek en een t-shirt zijn voor de eerste lessen voldoende.

Kom langs en ervaar het zelf.

Contactgegevens

Voor informatie over Vereniging Karateschool Senshin kunt u terecht bij Marlon van Bommel

Postadres/secretariaat Vereniging Karateschool Senshin:
M. van Bommel
Lenteklokjestraat 7
1338 SN Almere
06 43 58 10 02 (na 18.00 uur)
(036) 537 23 61 (na 18.00 uur)
info@senshin.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws