Home / Columns / WWE in Nederland: The battle of the lowlands

WWE in Nederland: The battle of the lowlands

WWE in Nederland: The battle of the lowlands

Dinsdagavond was het dan zover, de superstars van de WWE streken na meer dan een jaar weer neer in Nederland, wederom was de ZiggoDome de plek waar al het spektakel plaatst vond.

Veel mensen hadden de moeite genomen om deze dinsdag toch naar de Ziggo af te reizen om het spektakel met eigen ogen te zien en deze mensen werden niet teleurgesteld. De eerste wedstrijd was al van een hoog niveau met spectaculaire move’s van Ricochet die de reus Drew McIntyre op de knieën kreeg tot uitzinnigheid van het aanwezige publiek.

Ook Becky Lynch kampioen bij de vrouwen pakte een overwinning op Sasha Banks, ondanks dat Sasha valsspeelde dus gerechtigheid! Verder hadden waren er de wedstrijden tussen Kabuki Warriors vs Sara Logan en Nikki Cross, R-Truth vs Drake Maverick, Cederic Alexander vs Shelton Benjamin, Rusev vs Bobby Lashley met zijn manager Lana, The OC vs Kevin Owens, Braun Strowman en de WWE legende Rey Mysterio.

Veel dank

Het Main Event was die tussen Seth Rollings die twee weken geleden zijn titel had verloren in een match tegen Bray The Fiend Wyatt dus we kregen een mooie re-match te zien in Amsterdam. De wedstrijd was een straatgevecht wedstrijd dus er mogen items gebruikt worden zoals kendosticks, tafels en stoelen en jawel meerdere tafels, stoelen en kendosticks sneuvelde deze match echter mocht het niet baten voor Seth want hij verloor wederom.

De WWE heeft er een mooie avond van gemaakt en heeft heel veel fans tevreden naar huis laten gaan, vooral de jongere bezoekers waren helemaal hypet en daar gaat het om!! Speciaal dankwoord aan Greenhouse die hebben kunnen regelen dat we iets leuks kunnen weggeven aan jullie en dank aan de beveiliger die me in de Ziggodome geholpen heeft en toevallig een groot fan is van deze site!!

Bijdrage: Gerard Buddenberg WWE reporter

Bekijk ook

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

Bokslegende Mike Tyson wilde wat aandacht besteden aan zijn fans en bezocht het beroemde Venice ...

BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R) Foto GLORY Na een lange stilte laat GLORY ...

Top MMA vechter ronselt GLORY vechters voor ONE Championship

Zwaargewicht MMA-vechter Arjan Bhullar probeert Glory kickboksers te rekruteren voor ONE Championship. Arjan Bhullar, die ...