Voormalig prof bokser slaat lid motorclub volledig tot moes Columns
Columns

Voormalig prof bokser slaat lid motorclub volledig tot moes

Voormalig prof bokser slaat lid motorclub volledig tot moes

Of je nu lid bent van een motorclub of niet, pas op voor je ruzie zoekt! En met wie!

Als je een biker bent en vaak lange ritten maakt, heb je waarschijnlijk van de Hells Angels gehoord. Ze zijn een van de meest gevreesde biker clubs in heel Amerika, zo niet de wereld, en ze lijken er erg trots op te zijn. Maar staan ze tegenover een professionele vechter, lijken ze het onderspot te delven zoals de rest van ons. Tenminste, dat is wat er recent gebeurd is en op tape werd vastgelegd.

Gewoon een drankje drinken

Het incident vond plaats op een totaal onbekende plaats in Bristol, Rhode Island, in een cafe genaamd Topside Bar & Grill. Volgens een politieverslag dat later werd ingediend, was een van de leden van de motorclub Hells Angels, John Remington, een drankje aan de bar aan het drinken. Totdat de 56-jarige Carl Justice Nordstrom, die zelf niet aan een motor club verbonden was, plaats nam aan de andere kant van de bar met 3 van zijn vrienden, blijkbaar ook voor een drankje.

Foutje bedankt

De camera in de winkel laat zien dat Remington de man nadert, en hij schudt handen, waarna hij plotseling Nordstrom lijkt te duwen. Nu, dit is waar het fout leek te gaan. Terwijl een normaal persoon het zich waarschijnlijk zou laten overkomen, zo niet Nordstrom. Dit komt doordat het niet bekend was bij het Hells Angel-lid, dat Nordstrom een voormalig professioneel zwaargewicht bokser was, die niet alleen goed in de ring was maar eigenlijk goed genoeg was om zijn carrière af te ronden met een record van 10-2-2, waaronder 8 overwinningen door knock-out.

Nodeloos om te zeggen, Nordstrom sloeg simpelweg de biker met een overhand rechts en vervolgens met een linkse hoek. Terwijl een van de uitsmijters (de man die het blauwe shirt draagt) probeert om tussen beide te komen, wordt hij ook geraakt doordat Nordstrom Remington links en rechts slaat, terwijl zijn vrienden de andere mensen op afstand houden en af ​​en toe een trap uitdelen.

Die deur kun je niet terug koppen

Nordstrom probeert dan Remington naar de uitgang trekken en de deur herhaaldelijk tegen zijn hoofd te rammen, voordat hij simpelweg naar zijn jas en helm gaat en weggaat. Het duurde niet lang voordat hij gearresteerd werd en was belast met wanordelijk gedrag en het bezit van een mes.

Remington, daarentegen, had een gebroken enkel, gebroken neus, snede aan het gezicht en een gebroken been. Het meest gewonde ding leek echter zijn ego te zijn en weigerde hij tegen Nordstrom te getuigen. Hij was ook veroordeeld voor wanordelijk gedrag, samen met de vrienden die binnenkwamen met Nordstrom. De politie bleek later bekend te maken dat het voor Nordstrom geen bijzonderheid was, en had hij al diverse andere leden van Hells Angels in het ziekenhuis laten belanden. De man is uiteraard niet geïmponeerd door de reputatie van de beruchte motorclub.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws