Voormalig olympisch worstelaar in gevecht met de politie! Columns
Columns

Voormalig olympisch worstelaar in gevecht met de politie!

Voormalig olympisch worstelaar in gevecht met de politie!

Dat voormalig top vechters na hun carrière nog wel eens uit de band kunnen springen blijkt uit onder staan de video!

Het aanhouden van een persoon voor dronken rijden in het verkeer kan vaak een moeilijke taak zijn voor de politie. Let op, zeker als de man die je hebt aangehouden, een voormalige Olympische Gouden medaille winnaar is in worstelen. In de videoclip is Vyacheslav Oliynyk te zien die in de Oekraïne zeven politieagenten in de stad Kiev van zich af probeert houden, nadat hij werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Het voorval gebeurde ongeveer een jaar geleden en veroorzaakte nogal wat opschudding.

Olympisch medaille winnaar

Oliynyk won goud op de Olympische Spelen van 1996 in de Grieks-Romeinse licht zwaargewicht divisie op 90 kilogram. Hij nam ook deel aan de Olympische Spelen van 2000 en eindigde op 14e plek. Oliynyk werd dus aangehouden op het vermoeden van dronken rijden. Hij vroeg politieagenten waarom hij aan de kant werd gezet, en daarna ging een van de officieren in de aanval met pepperspray.

Als de video begint, zijn de verdachte en de agenten al betrokken in een schermutseling. U kunt twee agenten zien die de man aanvallen met wapenstokken, en proberen hem hierdoor onder controle te krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws