Voormalig olympisch worstelaar in gevecht met de politie! - Vechtsport Info
Home / Columns / Voormalig olympisch worstelaar in gevecht met de politie!

Voormalig olympisch worstelaar in gevecht met de politie!

Dat voormalig top vechters na hun carrière nog wel eens uit de band kunnen springen blijkt uit onder staan de video!

Het aanhouden van een persoon voor dronken rijden in het verkeer kan vaak een moeilijke taak zijn voor de politie. Let op, zeker als de man die je hebt aangehouden, een voormalige Olympische Gouden medaille winnaar is in worstelen. In de videoclip is Vyacheslav Oliynyk te zien die in de Oekraïne zeven politieagenten in de stad Kiev van zich af probeert houden, nadat hij werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Het voorval gebeurde ongeveer een jaar geleden en veroorzaakte nogal wat opschudding.

Olympisch medaille winnaar

Oliynyk won goud op de Olympische Spelen van 1996 in de Grieks-Romeinse licht zwaargewicht divisie op 90 kilogram. Hij nam ook deel aan de Olympische Spelen van 2000 en eindigde op 14e plek. Oliynyk werd dus aangehouden op het vermoeden van dronken rijden. Hij vroeg politieagenten waarom hij aan de kant werd gezet, en daarna ging een van de officieren in de aanval met pepperspray.

Als de video begint, zijn de verdachte en de agenten al betrokken in een schermutseling. U kunt twee agenten zien die de man aanvallen met wapenstokken, en proberen hem hierdoor onder controle te krijgen.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page