Home / Columns / Rematch Badr Hari en Rico Verhoeven: ‘Wat mag dat kosten?’

Rematch Badr Hari en Rico Verhoeven: ‘Wat mag dat kosten?’

Rematch Badr Hari en Rico Verhoeven: 'Wat mag dat kosten?'

Kickboks fans houden hun adem in, zullen Badr Hari en Rico Verhoeven de rematch aangaan?

Een eventuele rematch tussen Badr en Rico zal afhangen van het feit of de huidige wereldkampioen eruit komt met GLORY Kickboxing. Onderdeel van de onderhandelingen zijn namelijk een gevecht met Badr, maar krijgt Rico zijn zin?

Alle seinen lijken op groen behalve die ene drempel nog het nieuwe contract van Verhoeven. Diverse bronnen melden dat het om grote bedragen gaat, Badr zou niet voor minder dan een bedrag van zes nullen de ring in gaan en zou Verhoeven inmiddels ingeschat kunnen worden op een miljoen.

Hogere prijs

Officiële uitspraken worden daar niet over gedaan, de vraag blijft, is dit terug te verdienen voor GLORY? Dit zou betekenen dat er een groot aantal kaarten verkocht dienen te worden. Ongetwijfeld zal de ticketprijs ook omhoog gaan.

Dan rest nog waar zal het gevecht plaatsvinden, de Johan Cruijff Arena in Amsterdam lijkt een goede optie, maar krijgt men deze vol? Om het rendabel te krijgen en winstgevend kan wellicht een extra financiële injectie van buitenaf worden gedaan, maar door wie?

Rico en Badr willen

John de Mol zou aandelen in GLORY Kickboxing hebben verworven, zou deze wellicht een extra investering willen doen om het gevecht van de eeuw plaats te laten vinden? Voorlopig blijven de vragen nog onbeantwoord. Maar een ding is zeker zowel Badr als Rico lijken er klaar voor.

Bekijk ook

Zijn sponsoren zeurende vechtsporters zat? (Column)

Wilt u mij sponsoren?

De opmars van de allochtone jeugd in het kickboksen

Als je wint ben je Nederlander, bij verlies die buitenlander

Sporters worden vaak geconfronteerd met hun dubbele nationaliteit.

Jaloezie de ‘doodsteek’ voor de vechtsport in Nederland?

Vechtsport en sport in het algemeen zou moeten verbroederen, in de praktijk lijkt dit maar niet te lukken.

REGIO NIEUWS UITGELICHT