Nominatie vechtsporters voor Sportverkiezingen van het jaar is een goede zaak! – Vechtsport Info
Home / Columns / Nominatie vechtsporters voor Sportverkiezingen van het jaar is een goede zaak!

Nominatie vechtsporters voor Sportverkiezingen van het jaar is een goede zaak!

Steeds vaker worden vechtsporters genomineerd voor sporter van het jaar!

Het afgelopen jaar werden er een aantal vechtsporters genomineerd voor vechtsporter van het jaar. Dat dit een goede zaak is voor de vechtsport, en een positieve kijk geeft van buiten af naar vechtsporters is toe te juichen. Goed nieuws kwam uit uit Enschede vorig jaar september, want daar won kickbokser Murat Aygün de Sportman van het jaar verkiezing! Murat Aygün was genomineerd voor de titel sportman van het jaar.

Ook de vechtsport jeugd wordt niet vergeten

Vorige week nog won het jeugdige Muay Thai talent Nawal El Amouri de Sporttalent 2017 prijs in Veenendaal, het jonge talent komt binnenkort weer in actie in Engeland. Maar ook kickbokser Anique Hilgerink maakt een kans om Almelo’s Sportvrouw van het Jaar 2017 te worden. Nogmaals goede ontwikkelingen voor de vechtsport, wil je overigens Anique een handje helpen stem dan op haar dit kan door hier te klikken. Ook MMA talent Robbie “The Rabbit” Hageman maakt kans om Sportman van het jaar van Eindhoven 2017 te worden. Hageman die overigens Connor McGregor tot zijn vriendenkring kan noemen, is een groot talent. Stemmen kan helaas niet meer maar op 15 januari wordt bekend of hij de prijs heeft binnen gesleept.

Rico Verhoeven als gast op sportgala

In december vorig jaar was op het NOS sportgala ook Rico Verhoeven aanwezig, dit was een hele hype binnen de vechtsportwereld aangezien al een aantal jaar geen vechtsporter aanwezig was. nog genomineerd. “Leuk. Het zijn allemaal topsporters hier met dezelfde mindset. Daar kan ik van genieten”, zei hij Rico Verhoeven de rode loper in de Amsterdamse RAI. “Ik ben vrolijk en sta hier te stralen. Ik ga genieten”, Zei Verhoeven. Dat Verhoeven aanwezig was zegt ook dat de grote meerderheid van de Nederlandse bevolking de vechtsport zal gaan omarmen, nu nog een bekende vechtsporters een landelijke prijs en de trein gaat nog beter rollen. Wij kunnen er wel een paar opnoemen, wie zou jij graag terug zien bij de verkiezingen, en als prijswinnaar?

Neem het initiatief en help de vechtsport vooruit

Wat kunnen wij zelf doen om de vechtsport en de vechtsporters een handje te helpen? Nou heel eenvoudig, meld je favoriete vechtsporter aan bij een verkiezing, deze zijn vaak openbaar en op inschrijving. Zo help je de sport in een goed daglicht te zetten. Ook bij de vechtsporters zelf ligt een stukje verantwoordelijkheid, en bij de sportscholen, meld je talent aan. Wij hopen in ieder geval in 2018 nog meer nominaties te zien en natuurlijk dito prijswinnaars.

 

 

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page