‘Niet zeiken, Badr Hari weet tenminste wel hoe het hoort’ – Vechtsport Info
Home / Columns / ‘Niet zeiken, Badr Hari weet tenminste wel hoe het hoort’

‘Niet zeiken, Badr Hari weet tenminste wel hoe het hoort’

'Niet zeiken, Badr Hari doet tenminste wat voor zijn sponsor'

Bijna wekelijks komen er verzoeken binnen op onze redactie van vechtsporters, ouders of trainers, die vragen of wij niet een stukje willen schrijven om hen goed in beeld te brengen bij eventuele sponsoren. Met alle liefde brengen wij nieuws, achtergronden of andere zaken. Echter iets schrijven om een sponsor aan te trekken, dan zal jezelf ook inzet moeten tonen.

,,Ik mail jullie even voor mijn zoon, hij is net begonnen met kickboksen en nu leek het mij wel leuk om hem onder de aandacht te brengen. Ik weet nu al dat hij interessant is voor sponsoren en een artikel zou helpen”, slechts een van de voorbeelden.

Ook meer ervaren soms bekendere namen kloppen wel eens aan, maar als wij dan vragen wat doe je terug voor een sponsor blijft het veelal stil, of nog niet over nagedacht. Daar gaat het vaak fout. Sponsoren zijn geen koeien die alleen melk geven, ze verwachten er wel wat voor terug. Maar als je er dan als sporter iets doet vallen de azijnzeikerds er weer over.

Doe wat terug of zwijg

,,Beste redactie, het viel mij op dat jullie over Badr Hari een artikel hebben geschreven. Hierin is een interview te zien met zijn sponsor Mo Bicep, dat is verkapte reclame”, aldus een bericht eerder deze week. Dat mag dan wel zo zijn, maar Badr doet tenminste iets terug voor zijn sponsor. Zo zijn er nog een aantal voorbeelden zoals Glory Kickboksers Rico Verhoeven en Luis Tavares, die hun sponsoren ook goed onder de aandacht houden.

Dus voor de volgende mailers die graag iets met een sponsor willen, het volgende advies. Kijk of je verhaal überhaupt reëel is, en heb tenminste een plan klaar. Want wij vragen er zeker naar. Schrikt deze column je af en was je van plan iets te sturen, maar waren wij je voor, dan had het waarschijnlijk ook niets geworden. Denk je hé er zit wat in, schroom ons niet te berichten wellicht sluizen we je door.

Column door Alex en Sven redactie Vechtsport info

Bekijk ook

🎥 Ernesto Hoost protegé Santino Verbeek rolmodel voor jonge kickboksers

Santino Verbeek is een van Nederlands meest getalenteerde jonge kickboksers en meervoudig kampioen

‘Ik mep hem KO’: Jake Paul beweert UFC’er Nate Diaz te gaan slopen

Ook gaf Diaz aan een bokswedstrijd met Paul te overwegen

‘Allemaal bullshit’: UFC-vechtbaas uit kritiek op Tyron Woodley

Op de persconferentie vanmorgen na het UFC 263 evenement nam White geen blad voor zijn mond.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page