Badr over trainer Said: ‘Ik heb mijn plek gevonden’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr over trainer Said: ‘Ik heb mijn plek gevonden’

Badr over trainer Said: ‘Ik heb mijn plek gevonden’

Badr Hari stapte onlangs over naar trainer/coach Said El Badaoui waar hij al eens eerder een tussenstop maakte. Echter keerde Badr voor zijn wedstrijd tegen Rico Verhoeven in december 2019 terug naar Mike Passenier waar hij jaren bij trainde.

Veel is er niet naar buiten gebracht over de stap terug van Badr naar El Badaoui. In een kort interview met Mobicepp (de drijvende kracht achter MB Nutrition. red.), de sponsor van de kickbokslegende zegt Badr “zijn plek” te hebben gevonden.

Veel steun

Badr bereidt zich voor op zijn gevecht tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek van 17 juli, mede door de verandering van trainer zegt Badr klaar te zijn voor de strijd; ,,Said zit op mijn niveau, doet ook offers om mij beter te maken”, aldus de topatleet.

Naast trainen bij SB Gym is voeding die ondersteunt wordt door MB Nutrition zeer belangrijk. ,,Ik herstel goed en dat kom mede door de goede supplementen” zegt Badr. Wil je weten wat er nog meer gezegd is bekijk dan bovenstaande video.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page