KAPERS OP DE KUST: GLORY kickboksers zonder contract? Columns
Columns

KAPERS OP DE KUST: GLORY kickboksers zonder contract?

KAPERS OP DE KUST: GLORY kickboksers zonder contract?
KAPERS OP DE KUST: GLORY kickboksers zonder contract?

Met de aankondiging dat GLORY Kickboxing onder curatele is gesteld, rijst de vraag wat er gebeurt met de vechters in de organisatie.

In feite betekent het dat als een bedrijf onder curatele staat de inboedel om het maar even oneerbiedig te zeggen in de verkoop staat. Dit houdt in dat ook de contracten van alle vechters, waardoor toppers als Rico Verhoeven en Badr Hari in principe door een concurrerende partij opgekocht zouden kunnen worden.

ONE Championship

Maar voor wie zouden de GLORY kickboksers interessant zijn? Het antwoord daarop lijkt niet ver weg, de eerste naam die opdoemt is ONE Championship. De organisatie haalde recentelijk een aantal voormalig GLORY vechters binnen, naast namen als Nieky Holzken die al langer bij ONE in de ring staat.

Het is geen geheim dat ONE al eens eerder met Rico Verhoeven in onderhandeling was. Toch koos de GLORY wereldkampioen om bij de organisatie te blijven die hij mede groot maakte.

Hoop

Je kunt veel zeggen over GLORY maar de organisatie trok het kickboksen op een positieve manier uit het slop. Het zou dan ook eeuwig zonde zijn als de handdoek definitief in de ring wordt gegooid.

GLORY kondigde aan dat er snel nieuws komt. Volgens welingelichte bronnen binnen twee weken. Dan wordt duidelijk wat er met de organisatie gebeurt en met haar vechters.

Column bijdrage: H. Poortvliet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws