Is dit hoe Floyd Mayweather zijn bokscarrière wil beëindigen? Columns
Columns

Is dit hoe Floyd Mayweather zijn bokscarrière wil beëindigen?

Is dit hoe Floyd Mayweather zijn bokscarrière wil beëindigen?

Floyd Mayweather Jr. is misschien niet de beste bokser aller tijden, maar hij heeft de sport beter voor hem laten werken dan wie dan ook in de sport en haalde 1 miljard dollar binnen.

Dankzij zijn vermogen om risico's te vermijden, heeft hij een naam geschapen die synoniem is met 'Geld'. Hoewel hij deelnam aan niet-officiële wedstrijden tegen gepensioneerde MMA-vechters, waren deze schijnbaar schattig maar verstoken van internationale interesse of competitie.

Mayweather heeft letterlijk de droom bokscarrière gehad. Hij heeft miljoenen dollars verdiend, is de beste pond-voor-pond bokser ter wereld geweest en heeft talloze grote namen verslagen, waaronder Oscar De La Hoya, Miguel Cotto, Ricky Hatton, Canelo Alverez en Manny Pacquiao.

Het is tijd om te stoppen met boksen voor Floyd Mayweather

Zijn laatste wedstrijd afgelopen weekend met Aaron Chalmers was een schokkend voorbeeld van hoe weinig publieke belangstelling er voor was. Dit zou volgens critici een teken moeten zijn voor Floyd dat hij niet verder meer hoeft te gaan dan dit, en de handschoenen voorgoed moet ophangen.

Er valt niets meer te bewijzen, en zelfs als deze onofficiële gevechten hem flink wat geld hebben opgeleverd, is het niet nodig om eraan deel te nemen. Zijn nalatenschap zou boven dit alles moeten staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws