Gokken op vechtsport MMA of Boksen doe je hier! - Vechtsport Info
Home / Columns / Gokken op vechtsport MMA of Boksen doe je hier!

Gokken op vechtsport MMA of Boksen doe je hier!

Is gokken op vechtsporten verboden of niet? Veel mensen wedden graag op een sport, dus ook op vechtsporten.

Gokken op vechtsporten doe je hier! Een slogan die in de toekomst wel eens waarheid kan worden in Nederland, zeker met de groeiende populariteit van de sport. In het buitenland zie je dit al veelvuldig en niet alleen op internet. Gokken is al zo oud als de mensheid bestaat, en wedden op sporten al niet minder. In de tijd van de Romeinen werd er al flink ingezet op de Gladiatoren, in feite ook vechtsporters maar dan flink bewapend. Er werd meestal ingezet met goederen zoals karaffen met wijn, vee of zelfs slaven, maar ook werden er goudstukken ingezet.

Is gokken op vechtsport verboden of niet? Veel mensen wedden graag op een sport, dus ook op vechtsporten.

Wedden op vechtsport kan je rijk maken

In Nederland is het in principe toegestaan om te gokken op sporten, mits deze zijn opgenomen in de officiële kanalen van bijvoorbeeld de lotto. Als je de juiste voorspelling doet kan je veel geld winnen. Zo was er vorig jaar in Noorwegen een man die geld inzette op een MMA wedstrijd, hij won maar liefst $150.000 dollar, en dat met een inzet van slechts €5,-.

Wedden op knockout of het aantal rondes

Er kan op alles gewed worden, zo kun je vaak in-game wedden, dit houdt in principe in dat je kunt inzetten op verschillende uitkomsten, knockout (zelfs in welke ronde), aantal rondes dat gedraaid zal worden, of zelfs de kleur van de MMA shorts die een vechter gaat dragen, het kan niet op.

Amerika het Mekka van het gokken op vechtsport

In Amerika wordt er wat af gegokt op sport en zo ook op vechtsporten, MMA, Boksen, Karate enz is heel populair om je geld op in te zetten. De bedragen daar te winnen zijn dan ook exorbitant hoog en lopen in de miljoenen. Neem als voorbeeld het aanstaande boks gevecht tussen Connor Mc Gregor en Floyd Mayweather in Augustus, de zogenaamde odds zijn daar zo hoog dat een gelukkige gokker makkelijk weg kan lopen met een groot bedrag.

Meer weten over gokken op  vechtsport

Als je meer wilt weten over gokken op vechtsporten of hoe dit in zijn werk gaat klik dan hier. Kijk eens rond en zie wat er zoal gebeurt in de wereld van het gokken op vechtsporten. Let wel gokken kan verslavend werken dus kijk er mee uit! Gok verstandig of gok gewoon niet!

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page