Dit wordt de tegenstander van Badr Hari in juni? – Vechtsport Info
Home / Columns / Dit wordt de tegenstander van Badr Hari in juni?

Dit wordt de tegenstander van Badr Hari in juni?

Donderdag maakte GLORY Kickboxing bekend dat topkickbokser Badr Hari zijn terugkeer zal maken naar de ring en wel op 20 juni tijdens GLORY Rotterdam.

Badr die met een zware enkelblessure kampte opgelopen tijdens zijn wedstrijd tegen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven, heeft vooralsnog geen tegenstander. Echter stelt GLORY de nieuwsgierige in spanning afwachtende kickboks fans gerust, nog een weekje wachten en dan wordt het bekend.

Toch zijn ingewijden het er over eens dat er maar één tegenstander kan zijn die tegenover Badr de ring in zal gaan, Jamal Ben Saddik. Beide kickboksers hebben al eens tegenover elkaar gestaan in de ring, zij het niet in een wedstrijd maar na afloop van Ben Saddik’s partij tegen D’ Angelo Marshall in 2018.

Zou het dan toch…

Ben Saddik daagde destijds Hari uit. “Kom maar hier, je bent altijd die bad boy. Ik pak je aan!” Badr beklom hierop de ring. Een ding is zeker Rico Verhoeven zal niet de tegenstander zijn, dus zou een clash tussen Badr en Ben Saddik lijkt de meest voor de hand liggende keuze. Dit wordt nog eens versterkt door het feit dat Ben Saddik niet is aangekondigd voor GLORY 76 in Antwerpen op 28 maart.

Verwacht werd dat Ben Saddik die afkomstig is uit België zou vechten op eigen grond, recent werden een aantal gevechten bekend gemaakt voor het event, maar Ben Saddik was vooralsnog de grote afwezige. Alhoewel dit niets zegt en Ben Saddik alsnog toegevoegd kan worden, lijkt de kans groot dat er een Badr vs Ben Saddik clash op handen is, zaterdag 29 februari zal meer duidelijkheid geven.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page