Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen

Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen

Woensdag maakte GLORY Kickboxing zeven nieuwe gevechten bekend voor de fight card van GLORY 76 ANTWERP welke plaatsvindt op zaterdag 28 maart in Antwerpen, Belgiƫ.

Grote afwezige lijkt het Marokkaans-Belgische zwaargewicht Jamal Ben Saddik. Geruchten gingen dat de nummer 1 uitdager voor de wereldtitel zou vechten voor zijn thuis publiek. Echter blijkt dat niet het geval, of hij op een later tijdstip alsnog wordt toegevoegd is niet bekend.

De headliner zal tussen de weltergewichtkampioen CƩdric DoumbƩ en interim weltergewichtkampioen Murthel Groenhart plaatsvinden. Onder de overige gevechten staan een aantal interessante match-ups.Zakaria Zouggary uit Rotterdam die het opneemt tegen Anvar Boynazarov uit Oezbekistan.

Toch een Belg op de kaart

De Kroatische Antonio Plazibat van Mike’s Gym gaat de strijd aan met de uit Polen afkomstige Arkadiusz Wrzosek. Tomas Mozny uit Slowakije zal het opnemen tegen de OekraĆÆense Oleh Pryimachov. Amerikaanse weltergewicht Troy Jones gaat de strijd aan met Vlaamse Cedric De Keirsmaeker, de enige Belg op de vechtkaart.

Ook staat er een superbantamgewichtpartij tussen Sarah Moussaddak (10-1, 3 KOā€™s) en AnaĆ«lle Angerville op het programma. Beide vechters komen uit Frankrijk en zullen ongetwijfeld gaan proberen hun stempel te drukken tijdens het event. Wanner Ben Saddik wel in actie komt is niet bekend.

Bekijk ook

VIDEO: Mike Tyson krijgt levensgevaarlijke haai knock-out

De bokslegende gaf toe dat hij het even flink in zijn broek deed toen hij ...

Bokskampioen Carl Frampton zaterdag in ware slooppartij

Het uitvallen van zijn oorspronkelijke tegenstander aanstaande zaterdag kan Carl Frampton nog wel eens flink ...

šŸŽ„ ONTSLAG: UFC zet MMA-vechter zonder pardon op straat

Het gebeurt niet snel maar als de UFC maatregelen neemt tegen vechters die in de ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page