Home / Columns / Badr Hari versus Jamal Ben Saddik op GLORY 59 Amsterdam?

Badr Hari versus Jamal Ben Saddik op GLORY 59 Amsterdam?

Gepland om te vechten tegen Adegbuyi op GLORY 58 in Chicago maar zonder opgaaf van reden van de kaart gehaald? Wat staat er te gebeuren met Jamal Ben Saddik? Vandaag werd bekend gemaakt door GLORY dat het event GLORY 58 verplaatst is en een dag eerder plaatsvindt, maar waarom is er een drastische wijziging op de vechtkaart?

Geruchten stroom rond GLORY 59 laait op

Wij kunnen er niet omheen om toch ook maar weer eens de geruchten te belichten rondom GLORY 59, wat gepland staat voor 29 september in Amsterdam. Voor de scherpe lezer twee weken na GLORY 58 in Chicago, en waar al geruime tijd gespeculeerd wordt over deelname van Badr Hari. Maar als Hari vecht tegen wie zal dit dan zijn? Rico Verhoeven valt volgens velen af, een match tegen Hari zou te vroeg zijn. Maar Ben Saddik zou eerder een mogelijkheid kunnen zijn, vandaar wellicht zijn verdwijnen van de vechtkaart in Chicago?

Zonder Badr geen uitverkocht GLORY 59

Alhoewel de verkoop van de kaarten voor GLORY 59 zeer voorspoedig verloopt, wordt beweerd dat zonder Badr, de Johan Cruijff Arena niet uitverkocht zou raken. Echter vechten er een paar lokale toppers zoals Yousri Belgaroui, Murthel Groenhart om er een paar te noemen en natuurlijk the king of kickboxing zelf Rico Verhoeven, dit zou genoeg moeten zijn om vele vechtfans te trekken. Nu nog even afwachten welke verschuivingen in de vechtkaart nog opdoemen, zou u Badr tegen Jamal willen zien?

Bekijk ook

Wat te eten na de training: 5 vragen, 5 antwoorden

Hoewel meer en meer sporters er zich van bewust zijn dat eten na de training ...

Nieky Holkzen vs. Cosmo Alexandre: 'deze kickboks partij mag je niet missen'

Nieky Holkzen vs. Cosmo Alexandre: ‘deze kickboks partij mag je niet missen’

Nieky “The Natural” Holzken en Cosmo “Good Boy” Alexandre ontmoeten elkaar voor de tweede keer ...

Nieuw onderzoek: MMA vechters spelen met hun leven door extreem afvallen

Column: De extreme methode waarmee MMA-vechters hun gewicht willen verslaan

We zoeken met alle middelen naar voordelen om onze doelen te bereiken, een van de ...