TOP COACH WAARSCHUWT MCGREGOR: 'Pacquiao slaat je knock-out' Boks Nieuws
Boks Nieuws

TOP COACH WAARSCHUWT MCGREGOR: 'Pacquiao slaat je knock-out'

TOP COACH WAARSCHUWT MCGREGOR: 'Pacquiao slaat je knock-out'
TOP COACH WAARSCHUWT MCGREGOR: 'Pacquiao slaat je knock-out'

Legendarische trainer Freddie Roach waarschuwt McGregor dat Pacquiao hem snel knock-out zal slaan in hun bokswedstrijd.

Freddie Roach heeft ex-UFC-kampioen Conor McGregor gewaarschuwd dat Manny Pacquaio hem zal verslaan in hun geplande bokswedstrijd in 2021. Roach staat waarschijnlijk in de hoek van Pacquiao voor een gevecht met McGregor.

Reagerend op een tweet van McGregor die onthulde dat de strijd in het Midden-Oosten zal plaatsvinden, antwoordde Roach: "Als dit waar is, zal Manny Pacquiao het gemakkelijker met je hebben dan toen hij tegen Ricky Hatton vocht. Hij zal je knock-out slaan"

Snel klaar

Pacquiao's snelle overwinning op Hatton was in 2009 toen hij de gevreesde Britse kampioen tweemaal neerhaalde in de eerste ronde. Pacquiao eindigde Hatton in de tweede ronde in Las Vegas op een avond die de reputatie van Roach als een van de beste in de sport versterkte.

Roach is een van de eerste experts die zijn mening geeft over de aangekondigde ontmoeting tussen Pacquiao die hij het beste kent en McGregor. Pacquiao is 41 jaar en is negen jaar ouder dan McGregor. Roach mikte op een gevecht met McGregor en Pacquiao in 2017.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws