Mike Tyson uitgedaagd voor bokswedstrijd door Fedor Emelianenko! 'Legende en droomtegenstander' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson uitgedaagd voor bokswedstrijd door Fedor Emelianenko! 'Legende en droomtegenstander'

Mike Tyson uitgedaagd voor bokswedstrijd door Fedor Emelianenko! 'Legende en droomtegenstander'

Fedor Emelianenko voormalig Bellator MMA zwaargewicht heeft opgeroepen tot een bokswedstrijd met Mike Tyson.

De Russische Fedor Emelianenko 'Keizer van het Laatste Rijk' ging eerder dit jaar met pensioen uit MMA na zijn herkansing tegen Ryan Bader. Echter leed Fedor Emelianenko een nederlaag in de eerste ronde in de laatste wedstrijd van zijn carrière.

Na de nederlaag ging de Rus met pensioen uit MMA, maar heeft sindsdien interesse getoond in het boksen. Fedor Emelianenko geeft toe dat Mike Tyson zijn droomtegenstander in het boksen is. Hoewel er geen gesprekken tussen de twee zijn geweest, zou hij dolgraag tegenover hem staan op het voorprogramma van Francis Ngannou vs. Tyson Fury in oktober. 'The Predator' wordt beroemd getraind door de bokslegende.

Voormalig Bellator MMA zwaargewicht Fedor Emelianenko wil de ring in met Mike Tyson

"We konden op tv de wedstrijd tussen Roy Jones en Mike Tyson zien," verklaarde Fedor Emelianenko via een vertaler op The MMA Hour. "Mike Tyson zou goed zijn, Mike Tyson [is] waarschijnlijk een interessante wedstrijd. Hij heeft een grote naam, hij is een legende. Ja natuurlijk [is hij mijn droomtegenstander], ik wil [tegen hem boksen]."

Hij vervolgde: "Ja, het zou interessant zijn omdat je veel video's op YouTube overal kunt zien waarin hij in goede vorm is. Hij traint nog steeds met pads, hij heeft nog steeds die snelheid en kracht. Het zou geweldig zijn als het mogelijk is [om op het voorprogramma van Fury vs. Ngannou te vechten], dan zou ik het zeker doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws