? Mafklapper! Usyk verrast op staredown met Joshua en meer.... Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Mafklapper! Usyk verrast op staredown met Joshua en meer....

? Mafklapper! Usyk verrast op staredown met Joshua en meer....

Oleksandr Usyk verdedigd aankomende zaterdag zijn bokstitels tegen Anthony Joshua, die deze vorig jaar verloor aan de Oekraïner. Tijdens de staredown gisteren verraste Usyk de aanwezigen.

Hij mag dan als een clown of mafklapper worden gezien, maar Usyk heeft bewezen dat een overstap van cruiserweight naar zwaargewicht mogelijk is. Vorig jaar snoepte Usyk de titels van boksicoon Joshua af en zal deze met hand en tand verdedigen in Jeddah, Saoedie Arabië zaterdag.

Tijdens de staredown waar Usyk in traditionele Oekraïense kleding op het podium stond begon hij het volkslied van zijn land in te zetten, en eindigde met Slava Ukraini (Glorie aan Oekraïne. red.). Eerder deed Usyk al wat trucjes die wellicht als een clowns act overkomen maar waar hij laat zien zijn reflexen goed te beheersen.

Ook tijdens de open work-out liet Usyk zien er zin in te hebben. De Kampioen is ronduit favoriet om de titels te behouden. En zo te zien is hij daar zelf ook heilig van overtuigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws