'Klootzak': Tyson Fury zweert tegen Anthony Joshua te vechten Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Klootzak': Tyson Fury zweert tegen Anthony Joshua te vechten

'Klootzak': Tyson Fury zweert tegen Anthony Joshua te vechten

Tyson Fury zweert om tegen Anthony Joshua te vechten, wat er ook gebeurt. De Gypsy King, de huidige houder van de WBC-zwaargewicht titel, kondigde aan dat hij zijn handschoenen aan het ophangen was na zijn succesvolle titelverdediging tegen Dillian Whyte in het Wembley Stadium in april.

Hij maakte toen een verbluffende ommekeer en onthulde dat hij zou terugkeren naar de ring om tegen Joshua te vechten voor 500 miljoen pond. Sindsdien heeft hij echter beweerd dat hij bereid is om gratis te boksen tegen de gouden medaille winnende Olympiër in Londen 2012.

Nu heeft hij dat opgevolgd door te beloven AJ te verslaan, of hij volgende maand zijn rematch met WBA, IBF, WBO en IBO-kampioen Usyk wint. ,,Anthony Joshua is een klootzak en ik zal hem knock-out slaan. Als hij Oleksandr Usyk verslaat, moet hij gratis tegen me vechten in Engeland", zegt Fury.

Gratis en voor niks

,,Het zal gratis worden bekeken door 30 miljoen mensen. Geen PVV. Geen geld verdiend. We doen dit voor de fans van het VK.” Dat is ondanks het feit dat Fury gelooft dat Joshua nog een nederlaag zal lijden tegen de Oekraïner.

Fury heeft fans verbijsterd achtergelaten met zijn constante herzieningen van zijn comeback. De eerste keer dat hij zinspeelde op een comeback, zei hij dat het £ 200 miljoen zou kosten voor een gevecht met Joshua. Hij herzag dit vervolgens en zei dat hij alleen geïnteresseerd was in oefenwedstrijden voordat hij verklaarde dat hij een professionele terugkeer zou maken voor £ 500 miljoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws