Kickbokslegende krijgt stevig pak slaag van rugbyspeler in verhitte bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Kickbokslegende krijgt stevig pak slaag van rugbyspeler in verhitte bokswedstrijd

Kickbokslegende krijgt stevig pak slaag van rugbyspeler in verhitte bokswedstrijd
Kickbokslegende krijgt stevig pak slaag van rugbyspeler in verhitte bokswedstrijd

Mark Hunt de kickboks en MMA-legende ging vandaag flink onderuit tegen rugbyspeler Paul Gallen. De twee ontmoeten elkaar in Sydney, Australië in een zwaarbevochten bokswedstrijd.

Het was misschien de co-headliner van het Sydney Super Fight evenement, maar het zwaargewicht gevecht tussen Mark Hunt en Paul Gallen, zat vol met actie. De aanwezige toeschouwers in het Bankwest Stadium kregen waar voor hun geld.

Hunt een voormalige topkickbokser en UFC vechter, werd schaamteloos verslagen door Gallen. De rugbyspeler had duidelijk het voordeel van zijn leeftijd, want de slag leek Hunt flink uit te putten. Tot de vijfde ronde ging het redelijk gelijk op, daarna werd het een waar bloedbad.

Geen antwoord

De kickbokslegende had geen antwoord op de uppercuts en stoten van Gallen. Die zich duidelijk grondig voorbereid had op het gevecht met Hunt. De wedstrijd werd ging tot de laatsteen zesde ronde. Gallen kwam uit de bus als winnaar via unaniem besluit op 58-56, 58-56, 59-55.

De. 46-jarige Hunt had sinds 2018 niet meer gevochten. Hij verliet de UFC op een verliesreeks van drie gevechten. Daarvoor vocht Hunt in de befaamde K-1 kickboks organisatie, waar onder andere Ernsto Hoost, Sem Schilt en Remy Bonjasky grote successen boekte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws