Jake Paul vecht tegen Fury in februari! 'Eindelijk akkoord' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul vecht tegen Fury in februari! 'Eindelijk akkoord'

Jake Paul vecht tegen Fury in februari! 'Eindelijk akkoord'

Jake Paul heeft ermee ingestemd om in februari in Engeland tegen Tommy Fury te vechten de jongere broer van bokskoning Tyson Fury. Paul is bereidt om naar Engeland af te reizen om voor een en altijd af te rekenen met zijn langetijds rivaal.

Zoals aangekondigd door de bokspromotie van Jake Paul, Most Valuable Promotions (MVP), heeft de YouTuber die bokser is geworden ermee ingestemd om in februari 2023 tegen Tommy Fury te vechten. 'The Problem Child' zou in december 2021 vechten tegen Tommy Fury van de beroemde Fury-boksfamilie.

In het hol van de leeuw

Tommy trok zich echter terug uit dat gevecht vanwege een bacteriële infectie op de borst en een gebroken rib. Hun gevecht werd verplaatst naar augustus van dit jaar. Tommy Fury werd echter de toegang tot de VS geweigerd.

Naar verluidt was dit te wijten aan de vermeende banden van zijn familie met de Ierse bokspromotor en crimineel Daniel Kinahan van het Kinahan-kartel. Het resultaat was dat de wedstrijd wederom niet doorging. Nu is er dus een mondelinge toezegging van Paul die in het hol van de leeuw wil vechten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws