Heftig Bare knuckle gevecht gestopt door coach! 'Niet te doen dit' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Heftig Bare knuckle gevecht gestopt door coach! 'Niet te doen dit'

Heftig Bare knuckle gevecht gestopt door coach! 'Niet te doen dit'

Brett Williams werd uit zijn Bare Knuckle gevecht met Blake Lacaze gehaald afgelopen nacht tijdens BKFC 36 in New Orleans, Amerika. William's coach stopte de wedstrijd.

Het was maar goed ook dat het team van Williams de spreekwoordelijk handdoek in de ring gooide.Williams was er zo slecht aan toe dat terwijl hij uitgeput op zijn kruk zat te zien was wat de vuisten van Lacaze hadden aangericht.

Naast een dichtgeslagen oog, sijpelde er een constante stroom bloed uit een wond op zijn voorhoofd. "We stoppen ermee, in je volgende gevecht hopelijk meer geluk", zei William's coach. William's kon niets meer dan instemmend knikken.

Bare knuckle boksen is een controversiële sport 

Bare knuckle boksen is een vechtsport waarbij de deelnemers hun handen niet beschermen met handschoenen of andere beschermende materialen. In plaats daarvan slaan ze rechtstreeks met hun blote vuisten op het lichaam of het hoofd van hun tegenstander. Bare knuckle boksen heeft een lange geschiedenis en werd vroeger veel beoefend als een vorm van volksvermaak.

Maar het is nu een georganiseerde sport die wordt beoefend door professionele vechters. Bare knuckle boksen is een zeer intense en uitdagende sport die een hoge mate van vaardigheid en discipline vereist van de beoefenaars. Het is echter ook een controversiële sport vanwege de risico's van letsel en gezondheidsproblemen die ermee gepaard kunnen gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws