Hand erop! Topboksers Haney en Garcia gedurfde weddenschap Boks Nieuws
Boks Nieuws

Hand erop! Topboksers Haney en Garcia gedurfde weddenschap

Hand erop! Topboksers Haney en Garcia gedurfde weddenschap

Devin Haney en Ryan Garcia staan op het punt om hun rivaliteit te beslechten in de boksring. De twee zullen op zaterdag 20 april voor het eerst als professionals tegen elkaar strijden.

De wedstrijd tussen Haney en Garcia vindt plaats in het Barclays Center in Brooklyn New York. Haney verdedigt zijn WBC super lichtgewicht titel terwijl Garcia vastberaden is om zijn aartsrivaal te verslaan en de titel voor zichzelf op te eisen.

Stevige weddenschap

Vandaag hebben de boksers een gedurfde weddenschap met elkaar afgesproken. Haney daagde Garcia uit om hem $500.000 per pond te betalen als hij morgen tijdens het wegen boven het limiet van 140 pond uitkomt. Garcia stemde toe en ze schudden elkaar de hand op deze overeenkomst.

De twee zijn al jaren aartsrivalen wat zijn oorsprong vindt in hun tijd als amateur boksers waar de stand 3-3 is. De fans kijken uit naar de strijd en de weging om te zien wie daar de eerste winst behaalt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws