'Geef mij Fury, Wilder en Joshua!' Ex-UFC'er tekent boksdeal Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Geef mij Fury, Wilder en Joshua!' Ex-UFC'er tekent boksdeal

'Geef mij Fury, Wilder en Joshua!' Ex-UFC'er tekent boksdeal

Junior dos Santos, de voormalige UFC-kampioen zwaargewicht in dos tekende bij S-Jam BOXING een managementbedrijf voor boksen. Dos Santos legt de lat hoog en is van plan om in de toekomst te vechten tegen Tyson Fury, Deontay Wilder en Anthony Joshua.

Voormalig UFC'er Dos Santos werd ontslagen na zijn verlies tegen Ciryl Gane tijdens UFC 256 in december 2020. Het was zijn vierde verlies op rij toen hij verloor van Gane, Jairzinho Rozenstruik, Curtis Blaydes en Francis Ngannou versloegen de Amerikaan allemaal via TKO.

Sinds het ontslag zegt de Braziliaan dat hij met verschillende organisaties in gesprek is geweest om een ​​deal rond te krijgen. Echter kwam dat nooit tot wasdom. Dos Santos zei ook dat hij wilde gaan boksen, maar niet zeker wist of het zou gebeuren.

Kom maar op

Nu Junior dos Santos tekent bij een managementbedrijf, staat een boksgevecht voor de deur. Hij is niet alleen van plan om te boksen, maar hij is ook van plan om de divisie op te schonen en uiteindelijk te vechten tegen Joshua, Wilder Fury en hen te verslaan.

"Anthony Joshua, Deontay Wilder, Tyson Fury. Ik geloof echt dat het op een gegeven moment gaat gebeuren. Ik zal een groot gevecht aangaan met een van deze jongens, en ik zal ze in elkaar slaan", zegt dos Santos in een promo. Wanneer en tegen wie Santos zal vechten in zijn boksgevecht is onzeker. Maar de voormalige UFC-zwaargewicht kampioen zal zeker de boksring betreden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws