GEEN GENADE! 'UFC gaat mij ontslaan!' Vechter Dos Santos voorspelt einde carrière
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GEEN GENADE! ‘UFC gaat mij ontslaan!’ Vechter Dos Santos voorspelt einde carrière

GEEN GENADE! ‘UFC gaat mij ontslaan!’ Vechter Dos Santos voorspelt einde carrière

Anderson dos Santos voorspelt beëindiging van zijn contract bij de UFC na het breken van zijn kuitbeen in de eerste ronde van UFC 265 afgelopen weekend. De breuk die lijkt op die van Chris Weidman zou wel eens het einde kunnen betekenen.

Breuken zoals bij Dos Santos helen slecht en collega vechter Chris Weidman liep een vergelijkbare op eerder dit jaar tegen Uriah Hall. Nu vreest Dos Santos dat de UFC hem van de loonlijst zal schrappen. ,,Ik brak mijn kuitbeen bij de eerste trap die ik nam. Daarom kon ik niet bewegen’, legt Dos Santos uit.

Einde nadert

,,Dat was het laatste gevecht van mijn contract”, vervolgde Dos Santos. ,,Ik weet niet hoe het nu zal zijn. Mijn manager zou me moeten laten weten of ze het in de loop van de week zullen verlengen of niet. Ik denk dat het onwaarschijnlijk is. We zullen zien wat zij en Sean Selby (UFC Matchmaker. red), ervan vinden. Omdat ik mijn laatste gevecht heb verloren.”

Voor het vbreken van zijn kuitbeen had Anderson zijn enige UFC-overwinning behaald tegen Martin Day, in november 2020. De 36-jarige begon zijn UFC-carrière met een verlies van twee gevechten. Zo verloor hij vn zowel Nad Narimani als Andre Ewell, respectievelijk in november 2018 en juni 2019.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page