Snel klaar! Ex-Glory Camozzi vernietigd in 30 seconden rivaal McDaniel Boks Nieuws
Boks Nieuws

Snel klaar! Ex-Glory Camozzi vernietigd in 30 seconden rivaal McDaniel

Snel klaar! Ex-Glory Camozzi vernietigd in 30 seconden rivaal McDaniel

Chris Camozzi sloeg Bubba McDaniel in 30 seconden KO in de headliner van BKFC 31 in het 1st Bank Centre in Denver gisteravond. Beide UFC-veteranen maakten hun debuut in BKFC en het blote vuist gevecht was snel voorbij.

Slechts 30 seconden in de wedstrijd landde Camozzi een gemene korte rechterhand tijdens een uitwisseling die McDaniel liet neervallen, en die niet meer overeind kon komen. Na zijn vertrek bij de UFC na 19 gevechten, heeft Camozzi bij meerdere organisaties en disciplines, waaronder Glory kickboxing.

Glory Kickboxing

Ook vocht Camozzi in MMA-competitie bij ACA en PFL. Het korte gevecht van zaterdag tegen McDaniel was zijn eerste wedstrijd sinds afgelopen augustus. McDaniel was langer uit de competitie dan zijn tegenstander.

McDaniel deed voor het laatst mee aan een kickbokswedstrijd in mei 2019. Hij maakte drie optredens in de UFC na seizoen 17 van The Ultimate Fighter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws