De laatste bel! Bokslegende Pacquiao stopt na 26 jaar (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

De laatste bel! Bokslegende Pacquiao stopt na 26 jaar (video)

De laatste bel! Bokslegende Pacquiao stopt na 26 jaar (video)

Manny Pacquiao een van de grootste boksers aller tijden noemt stopt ermee. De legende kondigt zijn pensionering aan na 26 jaar profboksen.

De dagen van Manny Pacquiao in de boksring zijn voorbij. Na een ongelooflijke 26-jarige carrière heeft de enige acht-divisie wereldkampioen in de geschiedenis van de sport zijn afscheid aangekondigd. Dit valt wel samen met zijn poging om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap van de Filippijnen, maar het is toch iets dat vroeg of laat moest komen.

De laatste bel

,,Ik sta versteld van wat ik heb gedaan", zei de 42-jarige Pacquiao in zijn pensioenvideo. ,,Ik ben de enige bokser met wereldtitels in vier verschillende decennia en werd de oudste vechter die een wereldtitel in het weltergewicht wint, een geweldige prestatie waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou bereiken."

"Tot ziens, boksen", besloot hij. "Bedankt voor het veranderen van mijn leven. Toen mijn familie wanhopig was, gaf je ons hoop. Je gaf me de kans om ons uit de armoede te vechten." Pacquiao verloor vorige maand zijn laatste gevecht van Yordenis Ugas in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws