Uitsmijter KLAPT bekende vechter met grote bek! 'Sukkel ik ben beroemd' Nieuws
Nieuws

Uitsmijter KLAPT bekende vechter met grote bek! 'Sukkel ik ben beroemd'

Uitsmijter KLAPT bekende vechter met grote bek! 'Sukkel ik ben beroemd'

Dillon Danis probeerde aan een identiteit controle te ontkomen door Google te gebruiken om een bar binnen gekomen. De dienstdoende uitsmijter pikte dit niet, Danis haalde uit maar kreeg een klap terug en belandde in de wurggreep.

De uitsmijter bekend als 'Chance the Bouncer' verteld over het incident bij de bar waar hij werkt en de avond van knokpartij de deur moest bemannen. De 23-jarige uitsmijter wilde Danis een vechter bij Bellator MMA niet binnen laten omdat hij geen ID bij zich had.

,,Ik heb geen ID. Ik zei: 'Sorry, bro. Je komt er niet in.' Ik heb een identiteitsbewijs nodig. En toen zei hij: 'Oh, je weet niet wie ik ben?' en zo. En ik had zoiets van: 'Sorry, kerel. Ik weet niet wie je bent, man. En dan googlet hij zichzelf, en dan laat hij me de Google-pagina zien", zegt Chance.

Ga toch weg

En ik zei: ,,Dat is geen ID, bro. Ik heb een rijbewijs nodig, een paspoort, iets. Zodat ik weet hoe oud je bent." Hierdoor raakte Danis geïrriteerd en haalde uit naar de uitsmijter. Deze gaf een mep terug nam Danis in een wurggreep waar hij niet uit kwam.

,,Dus ik liet hem een ​​beetje los en knuffelde hem een ​​beetje totdat de politie iedereen onder controle had en me een handje kon helpen", zegt de uitsmijter. De actie leverde Chance onder andere een gratis trainingspas voor een jaar op, bij de Ocean County-academie van de bekende vechter Tom De Blass.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws