CORONAVIRUS: Bokslegende uit ziekenhuis ontslagen Boks Nieuws
Boks Nieuws

CORONAVIRUS: Bokslegende uit ziekenhuis ontslagen

CORONAVIRUS: Bokslegende uit ziekenhuis ontslagen
CORONAVIRUS: Bokslegende uit ziekenhuis ontslagen

Panamese Roberto Duran werd donderdag ontslagen uit het ziekenhuis nadat hij was behandeld voor coronavirus. De zesvoudig bokskampioen melde dit via sociale media.

Het bericht bevatte een video waarin hij zag dat hij het ziekenhuis in een rolstoel verliet en een gezichtsmasker droeg, terwijl medisch personeel om hem heen met kleine Panamese vlaggen zwaaide.

"Vandaag, met de zegen van God, keerde ik terug naar huis na het gevecht met het COVID-19-virus. Het was een gevecht als een Wereldkampioenschap", schreef Duran op zijn Instagram-account.

De echte kampioenen

Duran bedankte de doktoren en verpleegsters die 'dag na dag het beste van zichzelf geven, ongeacht het risico dat ze nemen. Ik mag dan wel een ex-wereldkampioen zijn, maar jullie zijn de echte KAMPIOENEN VAN HET LEVEN'.

De 69-jarige Duran checkte op 25 juni in een privé ziekenhuis in Panama City nadat hij symptomen had vertoond van een zware verkoudheid wat het coronavirus bleek te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws