Coronavirus heeft harde dobber aan bokslegende Roberto Duran Boks Nieuws
Boks Nieuws

Coronavirus heeft harde dobber aan bokslegende Roberto Duran

Coronavirus heeft harde dobber aan bokslegende Roberto Duran
Coronavirus heeft harde dobber aan bokslegende Roberto Duran

Bokslegende Roberto Duran is opgewekt ondanks de diagnose COVID-19. De voormalige wereldkampioen lijkt de ziekte ferm te lijf te gaan.

Duran, die wereldwijd wordt vereerd als een van de sterkste vechters aller tijden, brengt uit voorzorg tijd door in het ziekenhuis. Met zijn 69 jaar behoort Duran tot de kwetsbare categorie. Daarom moeten er maatregelen worden genomen om zijn veilige herstel te garanderen.

'Verschillende media meldden donderdag dat hij in het ziekenhuis was opgenomen met virale symptomen. Hij wachtte op de resultaten van het virus. “Zijn familieleden bevestigden echter dat hij 's avonds positief was voor Covid-19.

Veel steun

Zijn zonen meldden dat de symptomen mild zijn en dat Duran stabiel en kalm is, ongeacht de diagnose. Duran krijgt veel steun van onder andere boksbod WBA. “Roberto is altijd bereid geweest om de WBA te ondersteunen bij al haar evenementen en programma's. Dit gevoel is wederzijds, "zegt een woordvoerder.

Verwacht wordt dat het coronavirus Duran er niet onder gaat krijgen. Hij mag dan misschien op leeftijd zijn maar is in genoeg conditie. "Het coronavirus heeft een harde dobber aan Roberto, deze zal hem er niet onder krijgen,"meldt een van de behandelende artsen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws