Boksicoon Manny Pacquiao uit pensioen voor clash met MMA-vechter Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Manny Pacquiao uit pensioen voor clash met MMA-vechter

Boksicoon Manny Pacquiao uit pensioen voor clash met MMA-vechter

Manny Pacquiao en DK Yoo stonden gisteren tegenover elkaar in Seoul. De twee mannen zullen het op 11 december tegen elkaar opnemen in een oefenbokswedstrijd en de Koreaan zal duidelijk een voordeel hebben.

Maar Pacquiao zal een nog groter voordeel hebben als het gaat om ervaring en daadwerkelijke boksstamboom. Hij is een van de beste boksers van deze eeuw. Ondanks dat hij vorig jaar zijn pensionering had aangekondigd keert hij nu dus terug.

Veel geld pakken

Er is duidelijk veel geld te verdienen in de boksindustrie met oefenwedstrijden en Pacquiao zou in de toekomst flink wat kunnen opstrijken. Gevechten met Floyd Mayweather of Conor McGregor zouden miljoenen opleveren.

Voor DK Yoo is dit duidelijk een kans om mainstream publiciteit te krijgen voor zijn zelfverdedigingscursussen. Wat Pacquiao betreft deze is volop in training en dat voorspelt niet al te veel goeds voor DK Yoo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws