Bokser blind geslagen tijdens wedstrijd: 'Doodsbang' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokser blind geslagen tijdens wedstrijd: 'Doodsbang'

Bokser blind geslagen tijdens wedstrijd: 'Doodsbang'

Mark Godbeer vocht gisteren in Polen bij de Bare Knuckle organisatie Gromda in Polen een groot deel van zijn wedstrijd tegen Bartłomiej Domalik blind. Dit maakte de UFC-veteraan en Valor Bare Knuckle kampioen doodsbang.

De scheidsrechter brak de blote vuist bokspartij af op 0:55 van ronde 2. Godbeer die flink was aangeslagen wenkte naar de arbiter dat hij niet verder kon vechten. Zelf zegt Godbeer daarover: ,,Voor het eerst verloor ik ook tijdens een gevecht alle gezichtsvermogen, ik verloor mijn gezichtsvermogen gedurende vele minuten volledig", zegt een nog aangeslagen Godbeer.

https://youtube.com/shorts/QZT40QJ0xDE?feature=share

Doodsbang

,,Ik hoopte dat mijn zicht terug zou komen tijdens de 8 tellen rust. Mijn zicht ging daarna nog lange tijd achteruit. Als ik eerlijk ben, maakte het me doodsbang. Het was niet één oog, het waren beide."

Een foto van de dag na het gevecht spreekt boekdelen. Gelukkig heeft Godbeer zijn zicht weer terug. ,,Mensen begrijpen als vechter niet wat we ons lichaam aandoen. Ik denk echt dat als ik nog een klap of twee zou nemen, ik dit vandaag niet zou schrijven!", aldus Godbeer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws