Anthony Joshua: 'Ik ben klaar voor de gevechten tegen Tyson Fury' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua: 'Ik ben klaar voor de gevechten tegen Tyson Fury'

Anthony Joshua: 'Ik ben klaar voor de gevechten tegen Tyson Fury'

Anthony Joshua zegt dat hij klaar is om volgend jaar klaar twee zwaargewicht gevechten te houden tegen Tyson Fury.

Bokskampioen Joshua zegt in een interview met Sky Sports klaar te zijn voor de strijd tegen Tyson Fury. Op de vraag wat er voor de bokser in de toekomst ligt zegt Joshua: ,,Als Tyson Fury de man met de titel is, dan is Tyson Fury de man die ik wil", zegt Joshua.

Obstakels

,,Ik zal vechten tegen iedereen die de titel heeft. Ik wil gewoon gaan voor het onbetwiste kampioenschap. Dat is wat ik die avond probeerde te zeggen", aldus Joshua die refereert aan zijn overwinning op Kubrat Pulev eerder deze maand.

Joshua's promotor Eddie Hearn vertelde dat er wat obstakels zouden zijn voor een gevecht. Inmiddels is een bemiddelingsproces begonnen met Deontay Wilder over een derde gevecht met Fury. Terwijl Joshua's WBO-verplichte uitdager Oleksandr Usyk, wacht op een titelkans, maar Hearn hoopt dat beide problemen kunnen worden opgelost.

Problemen

,,Ik geloof dat Deontay Wilder een beroep op doet bij de Amerikaanse rechtbanken, voor een derde gevecht met Fury. Maar we verwachten niet dat dat een probleem zal zijn", zei Hearn tegen Sky Sports. ,,Uiteindelijk is het grote probleem voor Anthony dat hij nu een WBO-verplichting heeft. "

"Oleksandr Usyk is de verplichte WBO uitdager, dat moeten we respecteren, en ook de regels. We zullen met hem praten om er zeker van te zijn dat hij tevreden is met een mogelijke oplossing", zegt Hearn

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws