AFGELAST! Jake Paul vs. Tommy Fury gaat weer niet door Boks Nieuws
Boks Nieuws

AFGELAST! Jake Paul vs. Tommy Fury gaat weer niet door

AFGELAST! Jake Paul vs. Tommy Fury gaat weer niet door

Jake Paul zal niet langer vechten met Tommy Fury. Paul zal naar verluidt in augustus vechten tegen professionele bokser Hasim Rahman Jr.

YotuTuber Paul en bokser Fury zouden afgelopen december gaan vechten, maar de Brit raakte gewond en moest uit de wedstrijd worden gehaald. De twee werden vervolgens omgeboekt voor 6 augustus in Madison Square Garden. Ook dit gaat niet door omdat Fury Amerika niet in mag en wordt vervangen door Rahman Jr.

Vervanger gevonden

Het nieuws is enigszins verrassend gezien het feit dat Paul en Rahman Jr. in het verleden samen hebben getraind. De twee sparren in de aanloop naar Paul's gevecht tegen Nate Robinson. Paul boekte een KO-overwinning op Tyron Woodley en versloeg daarvoor de voormalige UFC-kampioen via split decision. Hij heeft ook knock-out overwinningen op Ben Askren, Nate Robinson en AnEsonGib.

Hasim Rahman Jr. is de zoon van voormalig zwaargewicht kampioen Hasim Rahman en leed zijn eerste verlies in zijn loopbaan toen hij in april een TKO-verlies leed van James McKenzie Morrison. Hij heeft geen noemenswaardige namen op zijn palmares. Maar hij zal een zware dobber zijn, aangezien hij veel meer ervaring heeft dan Paul en hij zal opwegen tegen de YouTuber die bokser is geworden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws