🎥 Bokser's dodelijke stoot: Tegenstander direct naar ziekenhuis Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Bokser's dodelijke stoot: Tegenstander direct naar ziekenhuis

🎥 Bokser's dodelijke stoot: Tegenstander direct naar ziekenhuis

Voormalig wereldkampioen Mark Magsayo heeft zichzelf aangekondigd in de super vedergewicht klasse met een felle knockout op Isaac Avelar.

'

Magsayo, die tot 2022 de WBC-titel in het vedergewicht (126 pond) hield, voorkwam een derde opeenvolgende nederlaag in Long Beach. Nadat hij Avelar eerder in de ronde had neergehaald, verbond Magsayo met een nauwkeurige linkerhoek die zijn tegenstander tot in het diepst schokte. Avelar's benen bezweken en het licht ging uit.

Het publiek maakte zich enige tijd zorgen over Avelar, die roerloos op het canvas lag. Doktoren plaatsten hem in een nekbrace en brachten Avelar vervolgens naar het ziekenhuis. World Boxing News zoekt actief naar updates over zijn toestand.

Mark Magsayo bidt voor tegenstander na angstaanjagende Knockout

Begrijpelijkerwijs verheugd met zijn 25e carrièreoverwinning, plaatste Magsayo de knockout meerdere keren op zijn sociale media-verhalen. Hij voegde ook toe dat zijn gedachten bij Avelar waren in deze uitdagende tijd.

"Ik bid voor de veiligheid van mijn tegenstander, Isaac Avelar. Uiteindelijk zijn we boksers, en buiten de ring zijn we broeders. We vechten voor onze families en onze landen. Ik hoop dat Isaac in orde is," zei Magsayo.

Het is niet de eerste keer dat 'Iron Fists' Magsayo een tegenstander het ziekenhuis in slaat. Dit gebeurde op de undercard van Manny Pacquiao's laatste gevecht in 2021. Magsayo sloeg voormalig wereldkampioen Julio Ceja knock-out in de tiende ronde, deze vocht nooit meer na zijn verlies tegen Magsayo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws