Zanger trapt 'irritantje' van podium met front kick! BJJ (video) Ander Nieuws
Ander Nieuws

Zanger trapt 'irritantje' van podium met front kick! BJJ (video)

Zanger trapt 'irritantje' van podium met front kick! BJJ (video)

Een groot aantal bekende zangers doet aan vechtsport, de zanger van deze band waarschijnlijk ook. Een irritante fan kreeg een front flip kick te verwerken en ging plat onderuit.

De zanger had het waarschijnlijk niet zo kwaad bedoelt, maar de trap kwam goed aan. De fan die irritant met zijn mobieltje in de hand liep te dansen kreeg hem vol in het gezicht. De fan had waarschijnlijk gehoopt op een selfie met zijn idool, maar kreeg daarvoor in ruil een trap.

Bekende zangers

BJJ en Jiu-Jitsu wordt vaak beoefend door bekende zangers zoals Dave Mustaine van Metalband Megadeth maar ook de zanger van Five Finger Deathpunch. Deze gebruiken de vechtsport om in conditie te blijven.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws